David Jeřábek
28. 10. 2022

2022 FIA Motorsport Games

Podívejte se na přímý přenos akce z druhého ročníku FIA Motorsport Games. O zlaté, stříbrné a bronzové medaile v 16 různých disciplínách bojuje 72 zemí a 462 závodníků z celého světa. Přinášíme vám přímý přenos z okruhu Paul Ricard nedaleko hostitelského města Marseille.

Informace od Adama Kotašky, který nás reprezentuje v divizi CrossCar

Aktuálně se nacházíme na okruhu ve městě Veynes, asi 200km od hlavního okruhu Paul Ricard kde probíhá zbytek celé akce (2022 FIA Motorsport Games). Je to vcelku vtipné, protože jsme tu na okruhu na celé závody pouze 2 divize, CrossCar a CrossCar akademie. Takže celkem je nás tu méně jak 30 jezdců. Trať je moc pěkná, působí vcelku krátce, přitom je rychlá s pěknými technickými pasážemi.

My máme za sebou pár dost náročných dní, neboť po celém dni a noci na cestě bez spánku, nás po ceremoniálu čekala další noc, kdy jsme spali asi jen 3 hodiny, neboť nás po příchodu k obytnému autu čekalo překvapení v podobě vypáčeného okna. Ukradeno bylo skoro vše, co bylo v kabině. Půlku noci jsme tak místo spánku řešili co s tím, a ráno se pak vydali na okruh.

Každopádně jsme nějak vše stihli. Dnes (v pátek) jsme odjeli 3 volné tréninky, 2 měřené tréninky, a jednu rozjížďku. Některé jízdy se nějak povedly, některé vůbec, a některé…. konkrétně druhý měřený trénink se jevil jako vydařený, ale časově to nějak neklaplo.

Do první rozjížďky jsem tak nastupoval až jako 11, ale bohužel jsem si nezapnul větrák před startem, a tak jsem měl v jízdě problém s teplotou. Celou jízdu jsem se bál abych jí vůbec zvládl nějak dojet, tak se mi s umístěním ani nepovedlo nic udělat. Pokusím se to vše zítra nějak napravit a snad se mi povede probojovat na nějaké obstojnější pozice, než jsem zajel dnes.

Auto, zdá se zatím funguje bez problémů, a věřím tak, že by se to mohlo povést. Jezdit ale místo pod svým jménem, pod názvem Czech Republic je ale trošku tlak.


Kompletní seznam online videí zde:

(158) FIA Motorsport Games - YouTube

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články

© 2024 Autokrosar.cz ISSN 1805-1413 | Vyrobilo studio
Zásady ochrany osobních údajů